Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmare nu

Håller dig
närmare nu
om din midja
på din smärta
lägger två händer

Känner dig närmare nu

Vi är närmare nu

Dagen gryr
vi gror
in i den

Ljuset
väcker dig
i ögonvrån
blixtsnabb solreflex
ser dig
öppna ögonen

Jag vill vara din ängel
ge allt
som kan ges
säga:
du är välsignad omhändertagen
att du är
nära nu
närmare än någonsin
att vi är
nära nu
närmare än någonsin




Fri vers av GaiaKaja
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja