Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem där?

Lägger mig och lyssnar
men gömmer mig ändå
Vill se och veta
men skuggor skrämmer så

Eller ljud i natten
ögon som ser

vad döljer sig där bakom
och vad finns det mer

vill behålla nyfiket lugn

Det jag oftast har
och det som slutat skrämma
ger mig nu knotter och dunkande hjärta

Varför är det så

Vad finns det bakom mörkret.....




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-12 11:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En rädsla man känner igen - utan tvekan- poetiskt och väl formulerad
2008-08-12

  Mats Henricson
Mycket, men det är tur att vi inte vet allt.........
2008-08-12

  Quasimodo
Ett varsamt och vaksamt lyssnade ut i mörkret till de otydliga skepnader som inte visat kontur eller form !!!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen