Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett smalt utsprång

 

om natten: världen urholkad
evigheten kallare än is

mot tomheten reser jag minnen
av varm gemenskap
lyckan i möten närhet medmänniskor

livet är så
vi är flockdjur
men djur som undfått medvetenhet
om rymden

på ett smalt utsprång lever vi hela vår tid
betar knuffas trycker oss mot varandra
mellan intet och intet

men vi lever
något finns
vi är beviset
vad är då intighet?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-12 12:54



Bookmark and Share


  aol
så bra skrift när kroppen når intighet böjar jaget sin resa geom alltet
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag är inget djur.
2008-08-12

  Il poeta della luna
Uttryck likt dessa
"evigheten kallare än is"
gör texten till något extra!
En spännande text!
*applåd*

Patrik
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger