Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

 

det tar år
att lugna en flyendes skenande hjärta

men endast en sekund
att uppväcka flykten igen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 318 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-12 13:26



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Att, på några få rader, kunna verifiera Så Mycket, DET ÄR BRILJANT !!!
2008-08-14

    ej medlem längre
Sanna ord, underbart enkelt skrivet!
2008-08-14

  Quasimodo
Slående och talande för detta och märkligt !!
2008-08-14

  Nasrin
Sanna ord!!!

Sorgligt! Vacker formulering!!!!
2008-08-14

  Antropofagen
Så är det nog. Jäkligt snygg formulering!
2008-08-13

  aol
ruggigt bra sann poesi bokmärke
2008-08-13

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Det är likadant med inre sår.
Det räcker med att någon petar lite, fast alla de där åren har gått...
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger