Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet..men..


jag vet
jag vet

men så jäkla
lockande ändå

som flugsvamp

lömsk som fan

men så vackert röd..

lockar..

som överdos
av choklad

snabb kick
för vad ?

jag vet
jag vet

berusande tanke
slåss med sanningen

jag vet
jag vet

men hjärtat
vill inte
f
ö
r
s
t
å




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 18:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som kommunismen: röd och lockande, men giftig.
2008-08-12

  Kalle.O
Ibland är det svårt att motstå frestelser...
Känner igen mig i texten och hoppas ditt hjärta inte missleder dig!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell