Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Letar förtvivlat



känns som jag
sprungit vilse
i mig själv

letar förtvivlat

mellan tårar
och djupa andetag

rofyllda stunder
är förbi

glädjens tid
passerad

letar förtvivlat

ångesten lämnar
aldrig

genomsyrar mig
natt som dag

letar förtvivlat

efter det som
en gång var
jag




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 339 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-12 18:41



Bookmark and Share


  Kalle.O
Stryker under på Larz kommentar, precis så kände jag innan jag tog emot Jesus. Han har hjälpt mig att hitta tillbaka till mig själv och mer därtill...
Fint skrivet om smärta!
2008-08-17

  friheten
Du hittar det tillbaka, när man letar så vet man att man ahr tappat, alltså kan man hitta tillbaka till sig själv.
2008-08-12

  lyckeli
Vet att du letar, irrar, söker....Hittar en dag ro, och det som var du...
2008-08-12

  Larz Gustafsson VIP
Jesus kan och vill hjälpa dig till rätta där.
Ser du på Honom finner du dig själv.
2008-08-12

  prinscess VIP
sorgset
men en vacker dag finner
du det som en gång var du
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell