Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teori

Attraktion av det fysiska slaget,
av den ytliga sorten kan snabbt dö ut när man kommer under den så kallade ytan och märker att man finner ett tomt inre.

Ingenting är som det verkar vara.
Det gäller att utforska och ta reda på sin verklighet och sedan,
sedan välja den vist.

Det gäller att aldrig låta sig luras.
Tänk allltid ett steg längre än nödvändigt.




Fri vers av Chica
Läst 233 gånger
Publicerad 2008-08-12 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica