Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sambo

 

 

men va fan

stryker du din skjorta före min

men va fan

bäddar du din säng före min

vilken djävla egoist du är




Fri vers av papessa
Läst 377 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-12 19:12



Bookmark and Share


  desperado
Fniss! Egoist, javisst en brist. ;-)
2008-08-13

    Maria Malm
"Lika barn leka bäst"..ler..
2008-08-13

  Michaela Förne
ja,man kan undra vem som är ego här.
2008-08-13

  © anakreon VIP
En extra 5:a i klurighet :o)
Carl-Erik
2008-08-13

  Havsbris
ahhahahhaha
ahhahahhaha

NO COMMENTS!

grattis för placering
som läsvärda,
skål ,o)
2008-08-13

  friheten
Lite olikt dina andra, men bra budskap. Kul också desutom.
2008-08-12

  Lena Krantz VIP
Hi hi hi hi

Jämrans träffsäkert!
2008-08-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mitt i prick!
Som i en film!
Så var det
mitt i livet!
2008-08-12

    eva m h
Någon kanske ska ha stryk? :-)
2008-08-12

  aol
förlåt jag är sån hihi bra skrivet
2008-08-12

    ej medlem längre
*ler* Dags att stoppa en ostruken skjorta i någons mun?
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan