Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god morgon

God morgon min älskade!
Svårt att sova utan din värme.
Svårt att finna en harmoni i min kropp utan din omfamning.
Du som sveper mig i din armar
Du som värmer mig utan begränsningar.
Du som får mig att vakna
Du som ger mig känslan som får min kropp med sån hunger.
Du ger mig dina andetag som jag lyssnar under min sömn och min själ vet
om din existens
Du väcker mig i mig sömndrunkna värd
våra kroppar som svävar i den underbarast känslan som bara två kan
uppleva tillsammans
dina smekningar som får min kropp att blomma och spirar
Vi förenas i den underbarast dans.




Övriga genrer av kärleks ängel
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-13 09:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så vacker den kärleks och tillits poesi, så danslysten och smekande...
2009-02-03

  Ronny Berk
så vacker den kärleks och tillits poesi, så danslysten och smekande...
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel