Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skepnad

 Himmelens underbara skepnad,  att alltid förändras,
 ibland lavendel ibland målande akvareller,
 några vita streck ,ibland dramatik med rosa och orange.
 skuggorna sakta sätta sig på sina platser,
medan månen för nöjet att spela kurragömma bland träden.
Luften är doftande
 natten förföriskt dagen så uppvisande




Fri vers (Fri form) av kärleks ängel
Läst 565 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-06-16 14:37



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett liv i förändring, där hopp låter sig finnas med.
2010-06-20

  Suzy med punkterna
Så vackert för du din penna....
2010-06-17

  issac.a.m
vackert...
2010-06-16

  Lars Hedlin
VAckert levande :)
2010-06-16
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel