Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invaggade


Hans ögon ! jag bländades,

mitt hjärta fick en len värme , jag visste att det såg mig och log.

 Han stannade och vände sig mot mig och tvingar mig att göra detsamma.

Han öppnade sin famn, som en magnet druggs jag in , närmade till det tryggaste  hamn var en kort resa .

 Lutade huvudet mot bröstet och blundade och låter mig invadera dess arom o balsam.

 Hans hand på mitt hår och värme av sina läppar på mitt huvud.  det mäste perfekta för att jag skulle känna hela helheten.

   




Fri vers av kärleks ängel
Läst 517 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-01 00:33



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart...
2010-09-01

  Suzy med punkterna
Har saknat dina fina texter...
Mycket ömt och kärleksfullt
2010-09-01

  Anna*
Ett ömsint möte av doft och känsla! Härligt!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel