Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visdom av livet o död

Livet är allt!
det vackra runt omkring oss!
vi tar det förgivet
Döden är när gårdagen
hunnit upp morgondagen!
där har vi svårt att acceptera!




Fri vers av kärleks ängel
Läst 394 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-20 11:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar insikt :) kram
2015-12-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel