Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet för mig!

Alla säger att livet bara är meningsfullt

om man lever för karriär, pengar och framgång

jag lever med passion, själ, hjärta.
Tro mig när jag säger att livet bara är meningsfullt om man lever intensivt, vansinnigt.
 allt annat är inte livet




Fri vers av kärleks ängel
Läst 572 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-18 10:41



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  Suzy med punkterna
Livets vackra galenskap;=)
2010-09-19
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel