Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Er alla

Till dig Du, ja du, som läser mig

 du ser mig

 du inspirerar mig

Jag hoppas att ord kan få dig att vakna upp på samma sätt som jag känner när jag skriver:

 En  stor glädje att kommunicera, ge, ta emot!
Tack för att  just DU följer med mig!




Fri vers av kärleks ängel
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-11 12:22



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  issac.a.m
Tack för dig vännen..
kram
2010-08-24

  aol
kram vackert vännen,
2010-07-26

  Suzy med punkterna
Tack till DIG!
Stor varm kram
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel