Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa ord passerade förbi mina ögon ,jag vill dela det med ER




Älska dig själv

......... älskar dig,  mest intensivtet, mjuka, vilda, irrationella ......... sätt

 eftersom de är resultatet av allt du är, vad du känner, vad du ser o hör, vad du gör. Ingen kommer att älska dig mer än dig själv, för bara din kärlek får dig att kunna älska.




Fri vers (Fri form) av kärleks ängel
Läst 662 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-16 11:12



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Men för att kunna älska sig själv
behöver man antingen ha haft en kärleksfylld barndom och uppväxt
och eller
fått känna den inklusion, bekräftelse
och kärlek som utgör själva grunden
för att vi ska kunna älska oss själva,
på annat sätt ...
Att som så många använda uttrycket
- Du måste älska dig själv för att kunna bli älskad och kunna älska någon annan ...

... Det är enligt min mening de jag benämner gratis-folkets devis ...

Om alla gav lite mer av sig själv än vad de tar från andra så skulle världen se annorlunda ut
och många fler skulle kunna få den trygghet, kärlek och omtanke som behövs för att de redan som barn ska kunna älska sig själva!
2014-06-16

  Karin Rosberg
Så sant!! fin text........Tack!
2011-09-25

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Då skulle världen se helt annorlunda ut
2010-09-16

  Lady Alassa
Texten är mycket värdefull att läsa och grunda sitt liv på nytt,

Detta är så mjukt och kärt. man vill kunna älska andra. men
varför så svårt.....
2010-09-16

  issac.a.m
vackert..
2010-09-16

  Suzy med punkterna
Vacker visdom
2010-09-16

    Max Poisé
En av de äldsta sanningar, som är svårast att lära!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel