Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

picnic i den vackra ön

sitter och det gröna

med alla dofter och undrar hur skulle

himmelen sätt ut med din beskrivning

filtens är ruttig ,grässet stråna berör min ben

grillen tänd och fisk paketen doftar

jordgubbarnas jag smakar med saften rinnande i mitt strupe

champagne frisk och berusande väcker några minne.

mina axlar blir masserade av de mjukaste beröring

jag hämtar inspiration av dig av omgivningen som nu

omslutar min picnics underbara ön fullt med kulturella anor

 




Fri vers (Fri form) av kärleks ängel
Läst 612 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-06-27 13:00



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  aol
så somrigt fin poesi
2010-07-26

  Suzy med punkterna
Vilken skön text du förmedlar här
2010-06-28

  Lars Hedlin
Härligt somrigt :)
2010-06-28

  issac.a.m
vackert...
2010-06-27
  > Nästa text
< Föregående

kärleks ängel
kärleks ängel