Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OS-cykling 2

Gustav Larsson i Kinas backar,
han håller tempot och ej sackar,
från okändhet som ett jehu,
vem Larsson är det vet vi nu,
ett silver till, vi bugar och tackar!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 395 gånger
Publicerad 2008-08-13 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick