Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom fann en kropp nere vid vattnet i dag

 

Regnets droppar faller tungt

Bildar floder

Livets sorger

Rinner som floder genom världen

Min värld

Och jag kan inte simma




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-13 21:21



Bookmark and Share


  Svante
I all sin enkelhet riktigt känslosam och uttrycksfull.
En detaljanmärkning bara; det ser ut att fattas en bokstav i rubriken.
2008-08-18

    Skrivarn
Helt underbart vackert, men samtidigt lika smärtsamt sorgligt.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel