Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som tåras

Det kommer ta sin tid
märker jag..
innan känslorna svalnar.

Minnena flödar likt ett översvämmat
badkar.
Rinner igenom mig
och får mina ögon att tåras.

Du finns fortfarande i varje tanke.
I min längtan.
I min lust att vara dig nära
att se
att få beröra, uppleva

leva !

DU är det sista jag ser
innan jag sluter
mina ögon som tåras.















Övriga genrer av JoLu
Läst 327 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-13 22:10



Bookmark and Share


  minette
sååå fin ,,tack
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

JoLu