Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara uppmärksammad


att resa

som stolta tennsoldater
enbenta
med blå hätta

står dom efter
vägarna
för att kontrollera

att jag håller hastigheten
samtidigt genomdriver
samma människor

FRA lagen
för att kolla
mig på nätet

jag är kollad på nätet
jag är kollad på vägen
dessutom finns kronofogden

snart kommerr säkert
en lag
om obligatorisk cykelhjälm

1658
var ett
sorgens år




Fri vers av tom boreland
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-13 22:04

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Havsbris
ahhahahhahah
du är så underbar
ahhahahha

jag trodde att det
var redan obligatorisk,
eller pratar du om annat?
ahhaha

i sydliga länder är reda det
sedan läääänge ,o)

underbar text som sagt!
man kan se did andas när
du skriver ;o)
Tack !!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland