Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fula spelet


Nu ligger alla insatser på bordet

Nu sitter spelarna med sina kort

Kanske blir de fler byten

Kanske mer satsningar

Men risken är


Att nån tar hem en pott

Även om potter kan vara, Svarte Petter

I det fula spel

Som krig är

Och alla kan ha, just denna…

”en Petter åt alla”




Fri vers av LassO
Läst 197 gånger
Publicerad 2008-08-14 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO