Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara en tanke på nattkröken


En tanke

Med en fundering på vart livet är på väg med mig tänker jag, hur var det förr? När Jerusalems folk drevs till slavar, för dåtidens kungar, som påstod sig vara barn av solen?

När Khufu, nu mer känd som Keops byggde sin pyramid? Eller när Khafra (Chefren) byggde sina monument över platån på Giza? Hur kunde man som människa känna något värde när slavdrivarnas piskor ven genom luften?

Nu svär vi över när mobiltelefonen slutar fungera eller nätet kopplar ner. Vi surar över att posten är en dag för sen. Skriker på varandra för att man inte kommer överens. Slår varann för att man har olika åsikter.

En viss nyans skillnad???




Övriga genrer av Fyrhed
Läst 374 gånger
Publicerad 2008-08-14 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrhed
Fyrhed