Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den riktas till en speciell vän. Som stal mitt hjärta och tydligen har tänkt att behålla det utan att jag har kontroll över det.


En kärleksförklaring

Som dagg i morgonens solstrimma,
ditt vackra ansikte jag kan förnimma,
när mina drömmar sätter in,
önskar jag du var min.....

Som månens ljus i nattens kalla drömmar,
i mina tankar även sovande du ömmar,
mitt hjärtas stora tomma rum,
kanske jag ändå bara är dum????




Fri vers av Fyrhed
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-12 15:26



Bookmark and Share


  lyckeli
Tycker om....
2008-08-12

  Smurfan
Mycket vacker, den gillar jag.. kärleken.
Applåd!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Fyrhed
Fyrhed