Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läst av okänd brottsling på en cellvägg nere i Västervik


Där solen aldrig ler

Det finns en plats på jorden
Där solen aldrig ler
Den platsen kallas cellen
Dit vill jag aldrig mer



*notis Blev även senare en refräng i punkbandets Anthabus "hitlåt" Skuggan




Fri vers av Fyrhed
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 02:30



Bookmark and Share


    Brell
Hihi när jag läste den här kunde jag höra er sjunga den.

En kul påminnelse om en svunnen tonårstid ;)
2008-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fyrhed
Fyrhed