Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slav

I tiden finns det inget liv
I tiden finns det inget bra
I tiden finns det bara en träl
Och den trälen är jag




Fri vers av Fyrhed
Läst 413 gånger
Publicerad 2008-01-04 22:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Därför hälsar jag döden som en befriare.
2008-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Fyrhed
Fyrhed