Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sova?


Vi sover

Vi sover, jag sover, du sover....
Vi vaknar, jag vaknar, men det gör inte du?!?

Vad ger dig rätten att bestämma att du får sova?
Vad ger dig rätten att välja mellan liv och död?

VAFÖR Brell? Ge mig ett enkelt svar, och jag ska ge dig en enkel vila...
Utan svar kan jag inte vila, inte sova, inte leva...

Ibland hatar jag dig för vad du gjort, men älskar dig för den du var...
Ibland får jag känslan av att du trott, på det jag inte kunde ge svar...

FAN TA DIG, jag älskar dig
Det du gjorde var oförlåtligt
MEN... du är förlåten... för i mitt hjärta, Ellinor Adolfsson, där kommer INGEN kunna ta din plats... INGEN!!!

Sov gott, jag saknar dig som fan :(




Fri vers av Fyrhed
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-27 03:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fyrhed
Fyrhed