Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla poeter och alla icke-poeter!


Ibland är det ljust om natten

Jag for genom vinden
simmade i ljusa vatten

Min själ kändes ren
borta var natten
fast timmen var sen

att stå där i ljuset
från klarhetens sol
och se mörkret i huset
bli till doft av nattviol

Så skulle det alltid vara
tänkte jag
att slippa mörkrets mara
så ska det va'

Men hur många gånger
förutom idag
sjungs sådana sånger:
"Idag är det härligt att vara jag!"


Hoppas ni härinne
och ni därute
får ha det så ibland
önskar jag till er alla!




Övriga genrer av Dionysius
Läst 541 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius