Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

 

Vågor går höga
där stormen river ytan
i vattenglaset

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 507 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-14 06:45



Bookmark and Share


  korpfjäder
Just där verkar ju vågorna vara som mest livsfarliga!
Tills man druckit upp dem..
Fin senryu!!!!!
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Och det snattras och pladdras i ankdammen.
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H