Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stod där med glasskärvor och regn från vackra blåa ögon

Mina händer håller ditt hjärta
Dina andetag tillhör mig
Och dina blåa ögon

Jag vet att du vet
Jag ser det
I dina blåa ögon

Ett försök till ett leende
På dina läppar
Men Blåa ögon tåras

Mina händer håller krossade glasskärvor
Resterna av ditt sköra hjärta
Regnet droppar från en annars klarblå himmel

Tårar från dina blåa ögon




Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 727 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-14 10:23



Bookmark and Share


    Bofink
Så obeskrivligt vackert, helt otroligt bra. Verkligen läsvärd dikt. Definitivt en favorit.
2008-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen