Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsdröm

Jag går hand i hand med mina drömmar.
Balanserar på fantasier ibland.
Snubblar på verkligheten då och då.

Och de kan tro att hon blundar för verkligheten.
Lever i sin drömvärld.
Men det de inte vet, är att just hon har gjort ett val.

Hon har valt att leva i drömmarna, för verkligheten har hon funnit vara alldeles för hård då och då.

Så hon snubblar på verkligheten ibland, inte så illa att hon gör illa sig.
För hon går alltid hand i hand med sina drömmar.
Drömmar där hon väljer vad som är verkligt och inte.

Hon balanserar på sina fantasier, sköna fantasier.
Och de tror att hon inte vet bättre.
Men det de inte vet är att hon vet bäst, hon vet något andra inte vet om.

Hon går hand i hand med sina drömmar.
Balanserar på fantasier ibland.
Snubblar på verkligheten då och då.

Men tar sig alltid upp och fortsätter drömma.
En skön fantasi.




Fri vers av Chica
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-14 14:26



Bookmark and Share


  veritaserum
Jag tror vi har något gemensamt du och jag :)
Känner igen mig väldigt mycket.
2008-10-22

    ej medlem längre
"Jag går hand i hand med mina drömmar.
Balanserar på fantasier ibland.
Snubblar på verkligheten då och då."

Fantasieggande och fint fångat!

Men i början har du "jag"-perspektiv och i slutet "hon".
Jag skulle vilja att du väljer antingen det ena
eller det andra
för att inte förvirra mig som läsare.

Annars kanon!
2008-08-15

  Mats Henricson
Utan drömmar blir verkligheten outhärdlig.......
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
"Det finns stunder då jag sagt mig själv:
Ta och gör din plåga kort
Men jag har alltid rest mig upp ur dvalan
torkat tårarna och sakta vandrat bort"

(Lustans Lakejer)
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica