Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror på riktigheten, i det välkomna

 

 

 



och zonen av obunden tystnad

 

 

 


vilandes naken,

med förslösande

jamande

gamande, lemmar

 

där lekfullhetens morrhår

är radarn

svepet och knepet till en allt fastare melodi

 

 

 

 

jag behöver, inte

jag behöver, aldrig gå

 

jag behöver inte ens säga..

 

 

att jag tror

på fötter

 

vars känslosamma signifikation

repar de mjuksvala, bordade golven

glidande

vilande

 

ur en essä om hoppfullhet

med slitna fingrars siktande, på de kartor som lovade

vägen, gången, stråket

 

 

en hemlig stig

 

priset

 

av en främlings tid

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 395 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-14 16:06



Bookmark and Share


  J A Nicander
Vägen är och förblir svaret på såväl ett välkomnande som ett farväl. Skickligt och snyggt skrivet!
2008-08-16

  Lsk
platåskor rockar
2008-08-16

  Eva Langrath VIP
Njuter av orden.

Eva
2008-08-15

    Erika H
jag tror på dig
på textens väv
så stilla och vackert vävd

på ödmjukheten som strömmar
och ytan där fötterna landar

den är heligare än något annat
livfullare än massan av tankar
som snurrar
den är
bara och bra så


vilken text
knockar mig
värmer mig och får mig in i en takt som gungar skönt
2008-08-14

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kommer rätt våg
är det bara att följa
bästa bölja som framåt
en, så gott vill skölja!
*******************
2008-08-14

    Glittra G
Vackert ... men den här har jag svårt att greppa, vet inte vad den handlar om, men gillar den ändå ;). Kräver nog mer än en läsning.
2008-08-14

  glittertindra
vackert och finstämt skrivet detta, lämnar ett leende här...
2008-08-14

  Nasrin
Mycket vackert forfukering med ord!!!!
Helt underbar och vackert!!!!!!!!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#