Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst ute och i mitt sinne..

Höst ute och i mitt sinne.

Regnet smattrar mot fönsterrutan
bildar små rännilar som i vågigt mönster
försvinner nedåt..

jag med
i tankar....

Önskar att samma vind som piskar
trädens löv också
kunde fara igenom mig..

Vill börja om på nytt
med nya friska förhoppningar
ny glädje
ny nyfikenhet
nya känslor
Vill fyllas av alla de färger som hösten bär....

önskar du var här..






Övriga genrer av JoLu
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-14 17:53



Bookmark and Share


  Angeldust
Väldigt vacker och vemodig dikt, känner igen mig...blir inte alltid som man tänkt sig bara .Kram Tinny
2008-08-14

  Sladjana Zubcevic
Denna dikten berör mig starkt!
Väldigt vackert!
2008-08-14

  Annaa_
Åh, vad fin. Det är precis så jag kan känna när hösten står för dörren. Den här får en applåd!!
Otroligt härliga meningar, finfint slut!
/Anna :)
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

JoLu