Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar, sommar, sommar...


Sommar i P1

Klockan är fem över ett.
Sätter mig ner, hör en röst
- en ny som ger mig tröst.
Tankar bekräftas och får liv
i en 90-minuters intensiv tid

Humor, smärta och sorg
ärlighet, hemlighet
musik, dramatik
- inget stängs in i en borg

Nä, ut med allt i etern
i evighet (eternity)




Fri vers av gretagreat
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-14 18:16



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Sommar när det är som bäst! Programmet alltså. Men tyvärr varar varken programmet eller årstiden i evighet... fast programmet kan man lyssna på i 30 dagar till, tänk om sommaren kunde få en 30 dagars förlängning också...
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

gretagreat
gretagreat

Mina favoriter
Alla hjärtans slag
Teater