Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till gammal text som jag skrev innan "pausen" som nu får se dagens ljus.


Du är lycklig nu (när jag inte finns kvar)

 

 

 

jag har sagt det förr
och jag säger det igen
att få se dig lycklig
betyder mer än världen för mig

du håller någon i din hand varje dag
någon som inte är jag

och han är nog allt jag aldrig var

må bäste man vinna
och jag tillhör nog de sämre
ty jag förlorade allt
när jag förlorade dig

och nätterna är så svåra
alla minnen snurrar
stänker salt i såren
ty alla drömmar som jag drömmer
bär på bilderna
som mitt hjärta aldrig glömmer

ditt vackra leende
när du fick rosorna
hur du strök dina fingrar
igenom mitt hår

nu påstår jag att allt är över
att du fallit ur min poesi
och jag undrar om det är sanning
eller självbedrägeri

men jag vet att du är lycklig nu
med din nya man

och jag har sagt det förr
jag säger det igen
att få se dig lycklig
betyder mer än världen för mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-14 23:41



Bookmark and Share


  Havsbris
kan vi byta plats?
jag menar,
jag tänker precis så
eller känner så,
jag är tagen och
häppnad av beundran
, och
jag kunde inte skriva
bättre än du,
finns inte bättre,

du sätter alla .....
på ala iiii TACK!

men varför är så,
verkar att bara behövs
älska för att veta vad du pratar
om; men varför ska man
lida och blir glad sammtidigt
med samma situation?

varför straffar vi oss att
bli glad med att den vi
älskar är bättre utan oss
eller med annan??? dumt
ologiskt, grymt är vad det
är...ändå vill vi hellre lida,
DET menar bara en sak,
inte at vi är galna, men
att vår kärlek är den enda
äkta, de bryr sig inte om
att vi mår illa eller pina...
de lever deras liv när vi
har inget utan de...
trist men sant!

och ändå, är vi så
tacksamma för att vi kan
le med de vackraste minne
vi kan inte glömma... och det
är den enda som värma oss
när de har någons annan
händer i hand...

5*****
läsvärd, absolut!!!
kram ;o)
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP