Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människan fylld av hat

 

 fördömer allt hon ser
hennes hån vet inga gränser
oförskämd är hon även mot vänner
sårar ett hjärta, skadar en själ
trodde jag kände dig väldigt väl
den här gången var det inget som stämde
ingen ödmjukhet alls

 det rasar hagel där vi står
en helig plats för alla fån
du ser en skillnad, jag ser en likhet
hagel faller ner ändå

 du förlorade något när du försvann
en liten tanke som en gång brann
ett par ögon som brukade välkomna
men nu har dom ändrat färg

 ute på gården faller regnet
allting vi tappat blir dränkt
det är då livet vänder
finns ingen som vill bli kränkt

 rensa upp i dina tankegångar
finns andra ställen för din energi
finns alltid plats för nya sånger
speciellt dom som handlar om empati

 har du styrkan att förändras
eller är du verkligen så svag 
åsikter som handlar om rädsla
formar knappast några kloka val

 jag vill minnas dig som någon jag älskade
vill gärna glömma den du är nu
förstår inte varför jag väntade
på människan fylld av hat
en dag kommer du att få stå till svars  

 en dag…




Övriga genrer av Mike
Läst 594 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-15 14:55



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Människors baksida...ibland vill man inte veta...
Dikt som lämnar djupa avtryck!!
2008-08-20

    CaMillA
Oj den där känns igen på något sätt, vet inte riktigt hur. träffsäker!
2008-08-20

  Nasrin
Helt underbart!!!
2008-08-19

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhhhh absolut favorit för mig är denna, du är begåvad och det visar du väl med denna text, må gud ge dig kraft att fortsätta skriva, bra!!!!!!!!!!!!
2008-08-15

  opheliavampira
MÄSTERLIGT mr Mike!!! Höll andan medan jag läste och frågorna haglade vem, var, när, hur och framför allt varför. Men så efteråt kom *lugnet* och jag tänkte *ride the ride baby* och började läsa igen.
Strålande!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mike
Mike