Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fånga mitt hjärta

Med tanke på hur flyktig min kärlek är
Måste mitt hjärta ha vingar

Så när din kudde pryds av vita fjädrar
Var det jag som ville stanna med dig




Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 566 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-15 15:40



Bookmark and Share


  H Alsten
Du är ju jättduktig, finns egentligen inget mer att säga.
2008-08-25

    Suicide
Du är en fantastisk poet! *stum*
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen