Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördefest

 

Mjukt

lent

saftigt

med lustfullt begär

suger jag i mig av sötman

fyller mig av det doftande goda

tar för mig mer än jag borde och jag

låter mig berusas av det ljuvliga underbara

 

njuter

hämningslöst

utan en tanke på följderna

 

de oundvikliga

 

 

...magknip

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 273 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-15 19:10



Bookmark and Share


    eva m h
Aj vad gott!
2008-08-16

  Larz Gustafsson VIP
Men man skördar bara det man redan sått.
2008-08-15

  Elaine.S VIP
Jo, det kan vara farligt att skörda för mycket på en gång:)))
2008-08-15

  thyra
Läckert, och njutbart lästes dina ord tills munnen sprack upp i ett leende! Härligt!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter