Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla pojkens högsta dröm

 

 

 

lilla pojk
pussar sin mor
säger att han älskar henne
och går sedan sin väg

lilla pojk
han har inte mycket
men han går med ett léende
ty hans hjärta är fyllt av kärlek

men mitt i natten
brister han ut i gråt
försöker att torka kinderna torra
vill beté sig som en man
men i sekunderna efter
är kinderna lika våta igen

och ingen hör honom
han är alldeles ensam
denna lilla pojk
blundar
kramar sin kudde hårt
för allt han vill ha
är någon att älska

lilla pojk
ja han är alldeles ensam
och egentligen
så är han en fullvuxen man
blir känd för sina ord som berör
varje flickas hjärta när hon dem hör

han gråter i natten
försöker klamra sig fast
men det är ingen idé
ingen kan höra hans rop på hjälp
han är alldeles ensam
blundar
kramar sin kudde hårt
och allt han vill ha
är någon att älska

allt han vill

är att älska

älska

någon

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-15 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP