Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buren och vaggad

 

buren och vaggad av varma händer
mjukt som en fågelunge i boet
vilar jag i stunden
trygg här och nu 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-15 23:25



Bookmark and Share


  To
Trygghet så viktigt, så viktigt. Fint skrivet! Gulligt!
2008-08-16

  Sidenvind
Den känslan känner jag varje kväll i sambons armar. Härligt framskrivet!
2008-08-15

  Il poeta della luna
Njutbart!
Vackert beskrivet,
med öm ton och flytande rytm
Allt passar, och formar en vacker bild och känsla!
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Tryggare kan ingen vara...
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger