Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror, att du skulle behöva ett K

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-16 01:40



Bookmark and Share


    Erika H
tror och tror
och varför ett K
varför inte ett S
2008-08-16

  Sanningsägaren VIP
haha, det tror jag med
2008-08-16

    Glittra G
En Kram ... ja det skulle jag behöva! Så jävla mycket :o).
Kram till dig
2008-08-16

  Night Soul Woman
*S* :)

:)

:)

Nej! Jag ska inte skriva något!
*behärskar mig*
:)
:)
:)
Näpp! Inga speglingar här;)
*tihihi*
2008-08-16

  glittertindra
som en överraskning, en oöppnad present... vad kan detta vara?? :)
2008-08-16

  J A Nicander
Hur jäkla mäktigt som helst !!
2008-08-16

  Inkarasilas
Mhmm, att han behöver och jag som står här och bara viftar, fan ser han nåt eller, nope. Annars kan jag ta en katt, lite kärlek eller fasen en simpel Krokodil går bra. puss on ya vinge.
2008-08-16

  Lsk
ja å så fick jag mig ett k..
men jag kände det knappt
blev jag gladare
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#