Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga ord kvar

 

Orden vägdes

omsorgsfullt

jag kände tyngden

och lät dem

falla

 

målmedvetet

med

precision

 

ser dem landa

ett efter ett

framför dina fötter

 

verkningslösa

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 292 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-18 18:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men vid läsningen här kändes det tydligt att de hade kvar sin tyngd ...
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter