Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm mig nära

 

Orden var få och räckte inte till,

avståndet växer

och längtan värker

 

Jag behöver dina andetag,

dina varsamma heta händer

rytmen av ditt hjärta

din stillhet, din ro

 

Dröm om oss inatt

så somnar jag i

din famn

 

alldeles nära

tätt intill

 

och om du lyssnar riktigt noga

 

är det mitt

hjärtas sanna slag du hör

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 446 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2008-08-18 19:25



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vad vackert!
2009-12-07

  Quasimodo
En nära och varmt tät känsla inpå skapar den här !!!
2009-09-01

    Jnåt
denna känns så nära - och så fjärran...
2008-11-06

  aol
läs min dikt kär den önskar jag alla människor
2008-09-27

  aol
otroligt vacker
2008-09-27

  berxper
Väldigt vackert!
Jag blir härligt varm.
2008-08-20

  prinscess VIP
väldigt vacker
2008-08-20

  Lena Krantz VIP
Ett visst vemod läser jag här men också ett stilla hopp eller en önskan kanske?

Först delen är underbar, vilken början och resten är såklart jättebra det med men just början fastnade jag speciellt för måste jag erkänna!

/L
2008-08-18

  Havsbris
Gör av dina ord,
mina ord... Så bra du
målar, även om med
längtan och sorgen,
det jag kunde inte
säga bättre... men
känns, ord per ord!!

ja, vilken känsla,
kärleken är en
sötsur upplevelse ...
Vi ska ta för oss och
leva den, med allt
som tillhör!

grattis för placering
som läsvärda,
så värd så,,, ;o)
2008-08-18

  Michaela Dutius
Mycket mycket nära- kärleken känner inga avstånd
2008-08-18

  Elaine.S VIP
Wow!! här lyckas du få långt bort att bli nära...
så oändligt vackert!!
2008-08-18

  friheten
Underbar skriven!

"Orden var få och räckte inte till,

avståndet växter

och längtan värker"
2008-08-18

  Larz Gustafsson VIP
Därtill krävs en kärlekens lyhördhet.
2008-08-18

    Jojjan
Mycket fin, älskar titeln :)
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter