Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan

 

Jag såg

kände

anade er

 

försökte förstå

ett förflutet

ett nu

 

men

 

jag är bara på

genomresa och mötet

blir flyktigt

 

försöker ändå fånga

något av de vatten

som runnit och rinner

under andra broar än mina

 

vill hålla

kvar

 

men vet

 

att jag redan släppt taget

 

motvilligt

men smärtsamt nödvändigt,

 

ögonblicken som gått förlorade

 

ryms

inte

inom

 

längtan ville mer

och törsten var

större

 

jag vet att det är dags att gå

 

jag kom aldrig tillbaka

 

 

för

att

stanna

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 374 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-22 16:48



Bookmark and Share


  aol
så sant vi kom inte för att stanna, verkligen såfint skaldat vännen
2011-04-22

  Bjarne Nordbö
En favorit. Bokmärker.
2010-04-07

  Maria T
Barndomens bäck porlar fortfarande
på samma ställe fast jag inte är där
2008-09-12

  Larz Gustafsson VIP
Ja, vi är alla på genomresa...

"I told you when I came I was a stranger"

"Closing time"
2008-08-22

    eva m h
Tillbakablick för att färdas vidare framåt!
2008-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter