Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är när jag sträcker mina händer

 

 

 

ur en djup portal, av eld

 





som jag dansar

 

avchock

 

 


 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 428 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-16 13:39



Bookmark and Share


  Lsk
jävla eluttag .)
2008-09-04

  Lsk
jävla eluttag .)
2008-09-04

  glittertindra
eld bränns som sagt...
2008-08-19

    glasa VIP
avpatrulleras
avprogrammeras
avvänjas
avläsas
.
.
.
avchockas
.
.
.
jag begrundar undrar om av...ordet

annars är jag slagen av skönheten i
dina orden
de slungar mig
de reser mig
de danar mig

av
rubriken
som första rad av tre
är jag DIKTLYCKLIG
2008-08-17

  Night Soul Woman
Effektfull! *applåd* :)
2008-08-17

    Erika H
eldiga danser är aldrig fel...
2008-08-16

    Glittra G
det viktigaste är att du dansar, även om det är av chock ;)
2008-08-16

  Cris
ajaj..! jag ser den dansen
2008-08-16

  isidore
genial
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#