Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledande kärlek

Ledande kärlek

Hon var elektriker

Inga kontaktsvårigheter

Innan de kom på sladden

Och blev isolerade




Fri vers av LassO
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-06 06:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fick mig att le...
2008-10-06

  Eaglemountains VIP
Och sen åkte hennes karl på en propp, eller hur?

Bra, fyndiga rader!
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO