Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gotlandssommar

Jag förnam en känsla
av att
min själ bytt boning
till en annans kvinnas person

Vi var utlagda på tältmarken

Sinnestillståndet förgrep sig på och överföll mig

Den älskade
älskade inte mig

Jag byggde en miniatyrmur
av gotländska vassa stenar

Himlen fylldes av UFON
och på havet
flöt stora karosser

Vinden drog iväg
mina sorger
ut i världsmedvetandet

De flög över mig
duvänglarna
spejade ut över kantstötta människor

Jag gick vilse
i ett allvar
så stort
att det faktiskt fick plats i mitt hjärta

För tomheten efter dig
lämnade ett hål som var oersättligt




Fri vers av GaiaKaja
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja