Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa liv

Ibland behöver man släppa på alla hämningar och leva sådär galet vilt.
Ibland behöver man, glömma alla principer och alla måsten och bara leva.

Man kanske inte bara lever en gång, för ingenting är säkert och ingenting är givet.

De flesta frågor har inget definitivt svar.

Så den enda frågan man behöver besvara är:

"vad gör dig lycklig idag?"

Gör det som gör dig lycklig, dagligen.
Morgondagen är inte säkerligen din.

Lev ditt bästa liv, låt varje dag räknas.




Fri vers av Chica
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 17:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst. Sant.
Men på sådd kommer alltid skörd. Oavsett.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica