Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filmen om mej som mej

Undrar vem som skulle

vilja se filmen om mej mer än jag?

Undrar vem som skulle spela

mig, Johnny Depp eller Nick Cave kanskè?

Fan, säkert Reine i Black Jack som bränner ner bocken..

Satan med,,

dog den dikten.

Får aldrig vara glad :(

Nåja drömmar är bra tills cynikern tar över.




Fri vers av Jimmy:n
Läst 491 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-16 20:15



Bookmark and Share


  absintum
Du är duktig och rolig.
2009-01-07

  Barfota utan strumpor och skor
Skrattar....den var väldigt rolig men samtidigt en liten ton av dåligt självförtroende.
2008-08-25

  Blåbäret
Underbar! Lika bra att göra det själv...då vet du att det blir riktigt gjort...Grattis till 5 mest läsvärda...och läsvärd var den garanterat!
2008-08-17

    Melona
haha

du har humor! :)
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n