Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som finns i mina tankar finns ju förfan överallt

Är det så här det låter när ett hjärta
krossas?
Är det den här tystnaden som lider
när han slutat slå?
Jag är inte längre en människa.
Allt jag är finns i mina drömmar.
Allt jag hade.
Det är fel.
Allt jag gör är fel.
Och det gör ont.
När han pekar på mej,
Skriker åt mej,
Gör mej illa
Dödar mej
om och om
igen
med bara blicken




Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-16 21:46



Bookmark and Share


  aol
smärtsamt bra
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå