Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagarna slocknar men kommer alltid igen


sommarmorgon

Som tur är dör aldrig
en sommarmorgon

med svalors älskade
kvitter

den kommer alltid alltid
tillbaka..




Fri vers av aol
Läst 585 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2008-08-16 22:36



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
En vacker beskrivning, av tid som går.
2008-10-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Så sant coh så vackert tänkt/B
2008-09-02

  fågel grå
De säger det..
Kviddeli kvidd.
2008-09-01

    Bodil Sandberg
Härligaste Livsbejakande rader min vän!!!!!applåder!!!
2008-08-18

  Maria T
Mycke fint.
Svalorna kommer tillbaka
2008-08-17

  Nasrin
sanna ord om sommarmorgon!!!
Fina rader!!!!!
2008-08-17

  papessa
vackert om allt vackert som vi har att glädjas över, sommarmorgon, fågelkvitter.....
2008-08-17

  DanSan
*****************************

Underbart, kort med en längtansglöd
som sjunger sin egen melodi . . .
åter, åter och åter igen!

*APPLÅD*

*****************************
2008-08-17

  mare VIP
..vilket hopp att veta...om framtidens sommar av ljus..
2008-08-17

  Mats Henricson
Visst är den fin, man är för sällan morgontidig, borde ta en riktigt tidig skogspromenad nå´n gång, skogen ligger bara 100 m från hyreslängan......., härligt beskrivet !
2008-08-16

  genni VIP
Precis just nu så behövde jag läsa dessa ord, tack snälla....
2008-08-16

  friheten
Tur vi har dig här då för härliga och tänkvärda dikter
2008-08-16

    Nicklas VIP
Härligt! Underbart! Ja, visst gör den det!
Dock ibland, så tar det lite för lång till, emellan!

Men detta var verkligen fint! Bravo mannen!
2008-08-16

  devilsangel
Underbara rader...
2008-08-16

  Carola Zettergren
Trösterikt!!!!..ska plocka fram denna när det blir deppig november....
2008-08-16

  * Ammi *
javisst gör den det .. längtar redan
2008-08-16

  Lejonhjärtas poesi
Så sant och solen den sken så vackert ikväll så jag tror på en härlig sommarmorgon!
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol